Certifikater

Lige siden begyndelsen af sidste århundrede har Fläkt Woods designet, produceret og markedsført Air Technology produkter af høj kvalitet. Energieffektivitet og produkter af høj kvalitet er en del af Fläkt Woods DNA, og har altid været en prioritet, siden firmaet blev grundlagt på grund af de barske klimaforhold i de nordisk lande.

Med vores kunder i tankerne, udvikler vi holdbare og innovative produkter, der baseret på vores e³ koncept og under hensyn til både indendørs- og udendørsklima, hjælper med at reducere energiforbruget. 

Som resultat af vores viden, og med økonomiske løsninger i fokus, spiller vi en stor rolle i at sikre en langsigtet, bæredygtig, miljøvenlig og rentabel udvikling for vores kunder og samfundet på samme tid.

På disse sider kan du finde et udvalg af certifikater opnået for vores produkter, og du kan læse mere om vores dedikation til e³ løsninger og fordelene for vore kunder.

Læs mere >>

UDVALGTE CERTIFIKATER FOR NOGLE AF VORES PRODUKTER OG LØSNINGER*

* Benyt venligst kun certifikater, der er up to date. Certifikaterne på denne hjemmeside bliver alle løbende opdateret og er trådt i kraft.