IQII X-FLOW - KØLEBAFFEL TIL MØDELOKALER

ClimateConsult udvider kølebaffelsortimentet med en ny højtydende version i IQII-serien. 

Den nye innovative X-FLOW kølebaffel, med trykuafhængig VAV-funktion, er designet til mødelokaler hvor der er behov for høj luftmængde og sikrer samtidigt optimal komfort og et trækfrit indeklima. Med den indbyggede Pi-funktion har kølebaflen motoriserede dyser med 0-10 V trinløs regulering, der gør det muligt at variere luftmængdeniveauet uden kuldedrop og støjgener – og uafhængigt af det statiske tryk i kanalsystemet.

Fremtidens kølebaffelløsning til mødelokaler

Den traditionelle måde at ventilere og køle mødelokaler o.lign. har hidtil været at anvende 2 eller flere kølebafler, eller kølebafler kombineret med ekstra indblæsningsarmaturer, for at opnå tilstrækkeligt luftskifte ved høj personbelastning. Med vores nye innovative X-Flow kølebaffel kan ekstra indblæsningsarmaturer spares væk. Dette betyder nemmere dimensionering, installation og vedligeholdelse og ikke mindst en større sikkerhed for optimal komfort.

Den fremtidssikrede løsning giver en god energieffektivitet og med vores patenterede VAV-funktion opretholdes Coandaeffekten uafhængigt af kanaltrykket og ved luftmængder fra 0-100 l/s.

Unikke fordele:

  • Der skal kun installeres ét produkt, som kræver meget lav indbygningshøjde i nedhængte lofter.
  • Lavere systemtryk, højere energieffektivitet
  • Optimeret indeklima med én kølebaffel
  • Pi trykuafhængig luftmængderegulering med motoriserede dyser
  • FPC – Strømningsmønsterkontrol for trækfrit indekilma i alle situationer
  • Luftmængder op til 100 l/s ved lavt støjniveau

Se HER for yderligere information om den unikke IQII X-Flow kølebaffel, eller kontakt en af vores salgsingeniører for gennemgang af produktet.