e3 - Et bogstav og et tal i AL sin enkelThed.
men DET fortælLER hvad vi står for

I al sin enkelthed opsummerer e3 hvad det er, der gør os unikke og inspirerer os hver dag.

MILJØ- OG BÆREDYGTIG UDVIKLING

Vores indendørs komfortprodukter og løsninger skaber et optimalt og attraktivt indeklima for at mennesker kan føle sig godt tilpas.

Vi håndterer indeklimaet i tilfælde af brand og røg med brandsikkerhedsløsninger for at beskytte mennesker og aktiver.

Vi beskytter vores fælles miljø ved hjælp af luft og luft / vand-løsninger i stedet for kølemiddel for at opnå en høj indendørs komfort.

At sænke LCC omkostningerne gennem intelligent styring og med energieffektive komponenter har en positiv indvirkning på vores miljø og CO2-udledning.

ØKONOMI

Vi skaber økonomisk fordelagtige ventilationssystemer ved hjælp af de bedste komponenter, produkter og styringer, der gør det muligt for konsulenter nemt at designe systemer og reducere størrelsen af køle- og varmeenheder samt den benyttede rørsystemer. 

Vores finansielle løsninger reducerer installations- og LCC-omkostningerne.

ClimateConsult' produkter og løsninger reducerer kapitalomkostningerne for installatører og forenkler installation og service.

Ekspertise

Vores ekspertise med vores kunders applikationer og anvendelse skaber merværdi i projekterne med brug af de rigtige løsninger til hvert projekt

ClimateConsults' ekspertise gør det muligt for konsulenter at opnå et optimalt design gennem avanceret og nem brug af vores produkt programvalg.

Vores viden og erfaring skaber merværdi for entreprenører og installatører ved at spare tid og penge

Vores ekspertviden giver markedets bredeste sortiment og rettidige leverancer til kunder og distributører.