I det moderne liv, hvor vi tilbringer op til 90% af vores tid indendørs, kan den luft vi indånder gøre en kæmpe forskel for vores sundhed, komfort og produktivitet - det er her FläktGroup A/S kan hjælpe!

Hvem er vi

Hvem er vi - FläktGroup A/S:

Med viden om, at et godt indeklima skaber en sund og produktiv tilværelse, leverer FläktGroup som en videnbaseret virksomhed ingeniør-rådgivning og produkter inden for komfort-/industriventilation, køle-/varme-løsninger, brand-/røgsikring af ventilationsanlæg samt ventilationssystemer i parkeringsanlæg, hospitalssektoren og farmaceutisk industri.

Der fokuseres på energioptimale behovstyrede systemløsninger, hvor der allerede tidligt i designfasen tages højde for bygningens ønskede anvendelse, fleksibilitet, design samt LCC hvor anlægs- og driftsomkostninger tages i betragtning.

FläktGroup vælger produkt-sammensætning fra Fläkt Woods og andre ISO-certificerede partnere / producenter således, at der altid vælges en optimal systemløsning til det pågældende projekt.

Ved projekter hvor en kompleks systemløsning skal eftervises under projekteringen, tilbyder FläktGroup CFD-beregninger samt fuldskalaforsøg Fläkt Woods’ laboratorie-faciliteter.

 

Perspektiver

Spændende perspektiver for NU OG FREMTIDEN


FläktGroup er den nye europæiske markedsleder for energieffektive indeklima- og brandsikringsløsninger. Vi tilsikrer vores kunder kvalitetsløsninger til et optimalt indeklima og velbefindende.

Vores passion for indeklima og brandsikkerhed driver os til succes ved at udvikle markedets bedste produkter og systemløsninger.

Hvis du vil vide mere, bedes du kontakte os her

FläktGroup i tal

FläktGroup, dannet af DencoHappel & Fläkt Woods, har en stolt, lang historie med innovation. Blandt vores 19 fabrikker har vi vores ”Centre of excellence”, der hver især har specialiseret sig i systemløsninger indenfor indeklima og brandsikkerhed. Disse centre har nogle af de mest avancerede faciliteter til produktudvikling og laboratorietest i verden.

Vores Air Comfort og Fire Safety løsninger kan anvendes til en lang række applikationer såsom kontorer, detailhandel, offentlige bygninger, hospitaler, parkeringspladser, tunneler og mange flere ...

For at finde ud af mere, se venligst vores projektreferencer her

Vores lokale hjemmesider er tilgængelige via menuen øverst på websiden, du finder yderligere lokaliseret information på hver hjemmeside.

 

Fokusområde

Indeklima - for folk i BYGNINGER

Med vores stærke arv, er vi eksperter i at levere høj kvalitet og energieffektive ventilationsanlæg til forskellige typer af bygninger.

Se mere om vores løsninger til et bedre indeklima >> 

BRANDSIKKERHED - For folk, bygninger og udstyr

Vi har testede og CE-certificerede produkter for at sikre, at mennesker og bygninger, er beskyttede ved hjælp af ventilationskontrol i tilfælde af brand.

Se mere om vores produkter til brandsikring >>

5 produktfamilier

 

5 PRODUKTFAMILIER

FläktGroup har markedets b r e d e s t e produktsortiment indenfor Air Comfort og Fire Safety.

AIR MOVEMENT - Alle ventilatorer fra FläktGroup  er designet til normale ventilationsformål, men vi tilbyder også HT ventilatorer, udført til ”enkeltstående” nødsituationer med behov for udsugning af røg, til beskyttelse af personer og ejendomme i tilfælde af brand.

AIR TREATMENT- Air Handling Units (AHU-enheder) behandler luften, så der sikres et godt indeklima med god komfort. Dette sikres igennem rensning, opvarmning og afkøling af luften, samt til tider vha. befugtning. I AHU-enhederne kombinerer vi de bedste energireguleringssystemer med de mest effektive ventilatorer og motorer, hvilket sikrer at vi opnår de laveste energiomkostninger.

AIR MANAGEMENT - Optivent produkterne sikrer en høj ydeevne til behovsstyrede ventilationssystemer, mens IRIS Original gør nemt at indregulere og justere luftmængderne.

CE-mærkede spjæld til brandsikringssystemer fuldender produktgruppen. 

AIR DIFFUSION - armaturer (variable eller passive) og kølebafler er designet til at sikre en høj indendørs komfort med lave støjniveauer og lufthastigheder, samtidig med en høj funktionalitet. 

AIR DISTRIBUTION - Veloduct er et komplet sortiment af runde kanaler med en særdeles høj tæthedsklasse. Veloduct er CE-mærket og certificeret til brug i forbindelse brandsikring.

Gå direkte til vores Produkt katalog>>

e3 koncept


FläktGroups e3-KONCEPT

e3 er vores koncept og vores ledestjerne i udviklingen og leveringen af løsninger og produkter til vores kunder ved at holde fokus på miljø, økonomi og ekspertise.

Vi giver mennesker det bedste indeklima og den bedste brandsikkerhed ved:

  • Beskyttelse af vores fælles miljø
  • Udvikling af energieffektive og økonomiske produkter og løsninger
  • Udnytte vores ekspertise når vi udvikler produkter til vores kunder

Det er hjørnestenene i FläktGroups e3 koncept.

Læs mere - klik her >>

Energieffektivitet

Direktiv for bygningers energimæssige ydeevne (EPBD)

Efter Kyoto-protokollen har EU sat et mål om at reducere energiforbruget. For bygninger er målet sat til en reduktion på 20% i 2020.

De 160 millioner bygninger i EU bruger over 40% af Europas energi og skaber over 40% af dens udledning af kuldioxid. Og desværre, er andelen stigende. Kommissionen for Den Europæiske Union har derfor udsendt direktivet for bygningers energimæssige ydeevne (EPBD). Reduktion af energiforbruget i bygninger uden at gå på kompromis med indeklimaet og service er den største udfordring for Europa.

Kvalitet

Bæredygtighed og ansvar 

FläktGroup indgår som en del af Fläkt Woods Group og er dermed underlagt fælles krav til bæredygtighed og ansvar.

Alle Fläkt Woods produkter og komponenter er designet, fremstillet og testet iht. internationale kvalitetsstandarder, herunder ISO 9001, ISO 14001, og OHSAS 18001.

Vores kommercielle og tekniske salgssupport vil tilsikre hjælp til valg af de rigtige produkter, samt om produkterne møder certificering i henhold til LEED, BREEAM, DGNB og HQE standarder, blandt andre.

Den tekniske udførelse opfylder eller overstiger Eurovent standarder og Fläkt Woods er medlem af AMCA.

Firmastruktur og brands

FIRMASTRUKTUR OG BRANDS

FläktGroup har med henblik på at styrke en målrettet strategi som værende Danmarks stærkeste HVAC-systemleverandør og øge markedspositionen, indgået aftale om salg af aktiemajoriteten til Fläkt Woods – hvilket på leverancesiden tilsikrer en høj leveringssikkerhed og produktkvalitet.

Fläkt Woods følger som verdens førende producent af HVAC komponenter en hovedstrategi, der ligger parallelt med FläktGroups strategi som systemleverandør – hvorved begge parter fandt det naturligt, at indgå handlen, der bl.a. åbner for at FläktGroup fremadrettet vil forhandle et komplet produktsortiment fra Fläkt Woods.

FläktGroup forsætter som selvstændigt selskab med uændret brand, ledelse og medarbejderstab. Handlen skete med virkning fra d. 1/1-2015 hvor Jesper Hofmann Larsen og Jack Hjeronymus fortsat er aktionærer i ClimateConsult og tilsikre at virksomheden fortsat vil yde excellent kundeservice og faglig troværdighed omkring levering af HVAC-systemløsninger. 

  • Fläkt Woods leverer komponenter og systemer af høj kvalitet til HVAC industrien i Europa og Asien.
  • Caryaire i Indien er en nationalt anerkendt og førende leverandør af ventilationsaggregater og HVAC produkter, der mere end fem årtier har leveret til bygge- og procesindustrien. Blev en del af Fläkt Woods i 2009.
  • Iloxair i Finland markedsfører en række varmegenvendigsaggregater og er en af de førende leverandøre til bolig-/etageejendomme samt mindre kommercielle bygninger. I 2012 købte Fläkt Woods Oy aktiemajoriteten i Iloxair.
  • Semco i USA er kendt for sine innovative produkter til varmegenvendig, luftbehandling og lyddæmpende produkter. Fläkt Woods købte SEMCO i 2007 og markedsfører idag produkter i USA og Asien 

Læs mere om Fläkt Woods historie her>> 
Læs mere om FläktGroups ledelse her>>

Forretningsetik

Forretningsetik

Vores politik om, hvordan vi opererer i FläktGroup har altid været klar: "Vi går ikke på kompromis med vores integritet og intet er vigtigere end at overholde konkurrencelovgivningen«.

I dagens komplekse verden, er den rette fremgangsmåde ikke altid indlysende, og FläktGroup har som en del af Fläkt Woods Group derfor en fælles forretningsetik. Denne etik omfatter ikke kun en overholdelse af konkurrenceretten, men giver også retningslinjer og bidrager til en fælles forståelse for den måde vi ønsker at drive vores forretning, med vores medarbejdere, kunder, leverandører og andre interessenter.

Hent FläktGroups forretningsetiske guide (på engelsk) >>

ClimateConsult tager vores potentielle indvirkning på kunder, leverandører, medarbejdere, samfund og miljø meget alvorligt. 
Læs vores vejledning om disse vigtige spørgsmål, der er indeholdt i selskabets samlede Corporate Responsibility Policy.

Link til vejledning >>

Karriere

Vores medarbejdere skaber vores SUCCES

FläktGroup tilbyder udfordringer i flere professionelle kategorier i et miljø for ingeniører i salg, projektledelse, udvikling og produktion samt supportfunktioner til produktionen og andre interessante områder. 

KARRIERE
Hvis du ønsker at vokse med vores organisation, med særlig viden om vores forretningsområder, har arbejdet i eller besidder erfaring i lignende brancher, er vi interesseret i dig.

Vi opfordrer dig til at rette henvendelse til os.

Under nedenstående link kan du læse mere om vores ledige stillinger.


Se ledige stillinger hos FläktGroup

Executive Management

FläktGroup er dannet ved sammenlægning af de to succesfulde selskaber DencoHappel og Fläkt Woods.

FläktGroup har hovedkvarter i Herne, i Tyskland. Vil du vide mere om vores LEDELSESTEAM >>

Fläktgroup hovedkvarter:

Herne Headquarters
Südstraße 48
44625 Herne
Germany

+49 2325 468 00
info@flaktgroup.com

Kontakt:
Torsten Sondergaard
Torsten.Sondergaard@flaktgroup.com

 

Presse

MEDIE KONTAKT

FOR MEDIE FORESPØRGSLER, KONTAKT VENLIGST:

Mogens Holst
Marketingchef
Air Comfort & Fire Safety, FläktGroup
T: +45 2392 6000
mh@clco.dk

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER:

LinkedIn
YouTube

NYHEDER

Tag et kig på vores nyhedsoversigt og se de seneste nyheder.

AAA kreditvurdering af FläktGroup (Tidl. ClimateConsult)

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel