Carpark ventilationsløsninger

Fläkt Woods impuls ventilationssystemer er et af de mest effektive og økonomiske ventilationssystemer til Carpark ventilation til rådighed på markedet i dag. Både biludstødning og røg ved nødsituationer udluftes sikkert og effektivt.

SYSTEMER DER redder liv

Et system af luftkanaler er den traditionelle måde at opbygge ventilation i parkeringshuse, og niveauet af frisk luft baseret på en bestemt antal luft udvekslinger i timen. Hvis et ventilationssystem kører konstant, selv under lange perioder hvor der er ringe eller ingen trafik, og det samme gælder for ventilationskrav, vil driftsomkostningerne være høj.

Løsningen er at bygge en impuls ventilations system fra ClimateConsult. Ventilation kan designes med et overvågningssystem med CO2, LPG eller NOx-sensor, så den valgte ventilator kun kører, når det er nødvendigt. Yderligere besparelser er lavet, fordi udsugningsventilatorer med lavere tryk anvendes, fordi det ikke er nødvendigt at have luftmodstand som der er i kanalsystemet.

Effektivt og økonomisk

Alle vores løsninger er designet til at imødekomme kundernes behov, så vi kan overholde de regler, der gælder i de enkelte lande. Hvis det er nødvendigt, kan impuls ventilationssystemet konstrueres til et traditionelt luftskifte eller på grundlag af eksisterende brand- og risikofaktorer.

Fläkt Woods indser, hvor vigtigt det er at vores impuls ventilationssystem virker, og at det rent faktisk kan redde liv. I modsætning til mange andre, tilbyder vi en komplet CFD-analyse for hvert projekt. Hvor vigtigt det er at få det rigtige system har kunderne forstået.

CFD sikrer systemoptimering, og endnu vigtigere er, at du ikke går på kompromis med sikkerheden for personer i bygningen. Fläkt Woods bruger førsteklasses CFD-analyse metoder. Det betyder, at ingen projekter bliver unødigt dyre, på grund af anvendelse af for mange ventilatorer, eller at systemet fungerer mindre godt ved brug af for få ventilatorer. Systemløsninger overholde de skrappeste standarder og opfylder de strengeste krav.

ClimateConsult tilbyder nøglefærdige systemløsninger, bl.a. til Friis, Aalborg et kombineret butikscenter, p-anlæg, hotel, kontor- og erhvervscenter. Nybyggeriet er orienteret mod havnen, og butikscentret har parkeringskælder med plads til 850 biler. Byggeriet omfatter komplet parkeringsventilation med automatik... Læs mere>>