Ventilationsløsninger til offentlige bygninger

Offentlige bygninger har ofte de samme krav som kontorer og hoteller, men mere vigtigt er, at disse er ofte en seværdighed for offentligheden. Dette kræver, at ventilationen er optimal, at de sidste nye energieffektive løsninger er taget i brug og at miljøhensyn er taget i betragtning, og at leverandørerne kan opfylde kravene i både udbud og mht. leveringssikkerhed. ClimateConsult har mange gange været overladt til at levere til disse miljøer.

ENERGIEFFEKTIV LUFTKVALITET i offentlige bygninger

Offentlige bygninger er en af ​​de mest forskelligartede områder ClimateConsult opererer i. Den dækker alt fra minimale fængselsceller til massive lufthavnens terminaler, fra tyste tavse biblioteker til larmende stadioner. Alle disse typer af bygninger medfører forskellige udfordringer for ventilationsløsninger, men fællesnævneren er et stærkt fokus på energieffektivitet.

Stolt leverandør

ReferenCer

DOKK1, Urban Mediaspace Aarhus - ClimateConsult leverer produkter til en komplet HVAC-systemløsning i bygningen ”Dokk1”, hvilket er opbygget med VAV-indblæsningsarmatur, der er installeret over forskellige åbne/nedhængte loftsystemer.  Læs mere >>