Ventilationsløsninger til den farmaceutiske Industri

Fremstilling af lægemidler har et hovedmål - at sikre, at patienten altid er sikret at medicinen kun indeholder det det skal - intet andet. På farmaceutiske fabrikker, er det derfor af største vigtighed, at alle leverandører er involveret i denne kæde. Fläkt Woods har leveret udstyr på verdensplan.

Farmaceutisk industri

Producenter i den farmaceutiske industri skal tage hensyn til de meget høje hygiejnekrav, niveauer af renlighed og kim-fri miljøer i hele produktionsprocessen. Produktionen genererer ofte meget varme, så krav til køling og et behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne skal der tages hensyn til. Der må heller ikke ikke være nogen risiko for kontaminering mellem produkter eller bygninger.

Fuld airkonditionering og filtrering af store mængder af luft er nødvendigt for at opfylde disse krav til renhed og for at overholde de internationale regler som FDA og GMP. Disse krav er de generelle krav, der er indeholdt i almindelige bygninger på områder som energiudnyttelse. ClimateConsults løsning med aggregater i renrum gør det muligt med Econets væskekoblede genvindingsbatterier at genanvende luften på en helt sikker måde.

VORES TILBUD

Vi tilbyder løsninger til:

  • Genvinding af varm- og kold luft
  • Sikker luftfiltrering
  • Reduceret luftforurening
  • Rensning og transport af luft i betragtning af lav LCC og høje hygiejniske standarder.

Fuldskalaforsøg kan leveres som en del af vores tekniske service.