Ventilationsløsninger for et indendørs trækfrit miljø

Udfordring: Et behageligt indeklima uden træk og med fleksibilitet for fremtidens

ClimateConsults løsning: Kølebafler med tryk-uafhængig drift

IQII / IQFI - DEN ENESTE KØLEBAFFEL DU HAR BRUG FOR

 

IQII / IQFI er udviklet for at opfylde de strenge krav til moderne, dynamiske kontormiljøer, hvor evnen til at tilpasse kontor komfort-systemer til ændringer i interiøret er lige så vigtig som banebrydende teknologi, der sparer energi. Det forbedrede design har justerbare dyser, som giver store muligheder for at variere luftstrømmen. Dyserne kan motoriseres og automatisk justere luftstrømmen i rummet, uanset trykændringer i kanalsystemet.

UNIK 

IQII/IQFI med tryk uafhængig Pi funktion (hvor P står for Pressure Independant (trykuafhængig)) er udviklet til behovsstyret ventilation. Med denne løsning sparer du energi, når rum/kontorer er tomme, og det energieffektive system med luft og vandkølede kølebafler giver overlegen komfort ved udluftning efter behov.

PI strømningsmønsterkontrol PASSER til ALLE kanalsystemer

For yderligere at øge energibesparelserne kan dyserne justere luftstrømmen i rummet og holde de indstillede værdier, uanset trykændringer i kanalsystemet. Tilsluttes blot til en CO2-sensor. Oplysninger ang. strømningsmønstre er let tilgængelige for fraluftspjældet. Lineær luftmængdestyring sikrer optimal Coanda effekt og forhindrer en effektreduktion over et bredt område, således at der opretholdes komfort. Det aktuelle tilluftspjæld kan kobles sammen med fraluftspjældet, således ventilation kan balanceres. Pi funktion er valgfri og kan installeres senere.

Følg med i forbedringerne af IQII / IQFI

Med dagens arbejde hvor alt er i konstant forandring er det at være i stand til hurtigt at tilpasse sig ikke kun en fordel, det er absolut nødvendigt. Med vores IQII VAV-kølebafler behøver du kun at lave én ny konfiguration. Fleksibiliteten er indbygget i luftmålene og regulering af energifunktionerne. Pi-funktionen er velegnet til hurtige ændringer. Den kan nemt flyttes mellem rum/kontorer med stort fremmøde. Bare afbryd, tilslut, og sæt de nye værdier.

Enkelt at dimensionere

Vores program hedder ExSelAir, hvor vi blandt andet dimensionerer vores kølebafler. Her har vi tilføjet en smart funktion, der gør det nemt både at designe kølebafler for ubenyttet tilstand og med maksimal belastning, men også let at gemme alle data for de øvrige involverede parter, såsom rådgivere og entreprenører/installatører.

Selvfølgelig er der et plug-in til MagiCad.

Link till ExSelAir>>

Klare og TYDeLIGe FoRDELe i EN ENKELt LøSNING

SLUTKUNDER / EJERE

• Meget fleksibel ventilationssystem, der kan tilpasses fremtidige layoutændringer
• Behageligt arbejdsmiljø med høj indendørs luftkvalitet
• Minimalt strømforbrug og minimal vedligeholdelse. 

DESIGNERE / KONSULENTER

• Høj kvalitet af indendørs luft med valgfri overvågning
• Kompatibel med Ipsum
• Let at designe og egnet til ethvert kanalsystem. 

INSTALLATION / VEDLIGEHO

• Hurtig og nem installation takket være monteringsbeslag
• Hurtig og fleksibel implementering
• Nem at designe og passer til alle kanalsystemer

KONTAKT CLIMATECONSULT

Hvis du vil vide mere om vores løsninger til en god indendørs luftkomfort, så give os et kald eller send os en e-mail. 

ClimateConsult A/S er den professionelle rådgivende komponentleverandør med fokus på indeklima, energioptimering og sikkerhed i alle typer bygninger. Virksomheden følger en vækstorienteret strategi med fokus på kvalitet og miljø, med forankring i en kompetent organisation.

Vi vil være glade for at hjælpe.

Find din kontaktperson hos ClimateConsult her >>