Løsninger for kontrol af CO2 niveau

UDFORDRING:

Det anbefales, at indholdet af COniveauet skal være under 1.000 ppm i et indendørs miljø. Nogle af fordelene ved et lavt CO2-niveau er: bedre koncentration, bedre velvære, bedre og højere indlæringsevne.

Når koncentrationen når op over 1.500 ppm, oplever man den dårlige luftkvalitet ved øget træthed, hovedpine mm.

LØSNING: CLIMATECONSULTs
CO2-SENSORER

Vi tilbyder et stort udvalg af sensorer til styring af CO2 i rummet eller bygningen. Vores CO2-sensorer kan tilsluttes til vores produktfamilier Air Movement (aksiale og Centrifugalventilatorer), luftbehandling (eQ familien), Air Management (Optivent) eller Air Diffusion (OptiMix og kølebafler).

Det grundlæggende princip indebærer at tilpasse ventilationsniveauet i forhold til belastningen og forureningsniveauet i rummet. I praksis kan dette opnås ved at supplere en rumregulator med en sensorer til måling af tilstedeværelse, CO2 eller VOC (flygtige organiske forbindelser).

KONTAKT CLIMATECONSULT

Hvis du vil vide mere om vores løsninger til en god indendørs luftkomfort, så give os et kald eller send os en e-mail. 

ClimateConsult A/S er den professionelle rådgivende komponentleverandør med fokus på indeklima, energioptimering og sikkerhed i alle typer bygninger. Virksomheden følger en vækstorienteret strategi med fokus på kvalitet og miljø, med forankring i en kompetent organisation.

Vi vil være glade for at hjælpe.

Find din kontaktperson hos ClimateConsult her >>